Välkomna alla fäktare till en ny termin!

Terminsstart är måndag den 28 augusti.

Lovuppehåll vecka 44.

Avslutning vecka 50.

Våra duktiga tränare har alla möjlighet att fortsätta träna våra barn/ungdomar/vuxna kommande verksamhetsår vilket vi tycker är mycket glädjande. Klubben fortsätter att leta efter någon som har möjlighet och kompetens att träna våra elitfäktare.

Fäktskolan var en succé i år med flera nya adepter som kommer börja i Nybörjargruppen. Ludvig och Moa är huvudansvariga för nybörjargrupperna på tisdagar. De har gått RF-SISUS utbildning till barn- och ungdomsledare och Ludvig gick i somras Svenska fäktförbundets tränarutbildning steg 1. Alla barn/ungdomar börjar i samma grupp som innan sommaruppehållet, men detta kan justeras under terminens gång.

Ungdomsgruppen och motionsfäktningsgruppen för vuxna på onsdagar tränas även fortsättningsvis av Lasse Scharf.  Lasse är en meriterad fäktare och har i många år tränat och tävlat för Göteborgs fäktklubb.

Vi uppmuntrar alla föräldrar att komma in på klubben vid lämning och hämtning nu i början av terminen och helst av allt stanna kvar och titta under träningen. Och kom ihåg att om du som förälder vill prova på har vi vuxengruppen på onsdagar!

Faktura på terminsavgiften, och för våra nya fäktare även medlemsavgiften, skickas ut per mail i slutet av september.

Vi önskar alla nya och gamla medlemmar varmt välkomna till höstens träningstillfällen och hoppas vi ses på klubben!

Mvh Styrelsen KF99

Höstlov

Vecka 44 är det endast sena grupperna måndag, tisdag och torsdag kl 19:00-21:00 som har träning. Övriga grupper har lov!
Njut av hösten!