Hoppa till sidans innehåll

Uppsala cup

19 SEP 2016 20:50
Första deltävlingen i mastersrien 2016/2017 gick av stapeln i Uppsala helgen 17-18 september.
  • Skapad: 19 SEP 2016 20:50

Moa Maaninka, Philip von Platen och Alexander Johansson tävlade i Uppsala cup. Moa vann guld i klassen yngre ungdom. Philip och Alexander tävlade på lördagen i seniorklassen, där de tyvärr möttes i 64-tablån och Philip gick vidare, och senare blev utslagen i 16-tablån. På söndagen tävlade Alexander i juniorklassen om kom på en 28:e plats. Det var härligt att vara på plats och se fin fäktning.

Åsa Linde tävlade också under helgen i senior- och juniorklasserna. Vi hejade naturligtvis på henne, även om klubben numer heter Uppsala. Åsa tog två fina guld!


Alexander på pisten.


Philip i 16-tablån.


Moa i första pouleomgången.


Moa med guldmedaljen!

Skribent: Helena Maaninka
Epost: Adressen Gömd

KF99 - fäktning för alla!

 Kungsbacka Fäktklubb bildades 1999 av Roger Skårbratt. Vi blev snabbt en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsklubbar och klubbens fäktare är ständigt med i toppen och levererar framskjutna placeringar. Fäktning är en olympisk sport som varit en tävlingsgren i alla olympiader!

Vill du prova på fäktning?  Fäktning är för alla, barn som vuxen. Vi har något för alla målgrupper: nybörjargrupper för barn och vuxna, fortsättningsgrupper, motionsfäktning och om du vill satsa på tävlingsfäktning.

Vår huvudtränare är Philip von Platen gemensamt med Emma Wertsén och ungdomstränare. Philip emottog 2016 års ledarstipendium från Kungsbacka kommun och är en erfaren fäktare både nationellt och internationellt. Emma Wertsén är ett känt namn i fäktvärlden med en silvermedalj i VM 2015 och tvåfaldig OS-deltagare.

Börja med fäktning nu!

För mer information maila till: This is a mailto link

 

 

 
Följ KF99 på Facebook!

 

Svenska spel logo


 

Postadress:
Kungsbacka FK 1999 - Fäktning
Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Besöksadress:
Sommarlustskolan, Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info