Hoppa till sidans innehåll

Sommaravslutning

08 JUN 2017 20:41
  • Uppdaterad: 08 JUN 2017 20:51

Vilken härlig kväll vi fick på sommaravslutningen!

Tack alla fäktare. Utan er vore KF99 intet. Det har varit en fantastisk säsong i träningslokalen med nya och gamla medlemmar stora som små, tuff, rolig och utvecklande träning, läger, kalas i massor, fungerande städschema inte minst. Sammanhållning och glädje på pisten. Det är alltid roligt att komma till klubben!

Det har varit en fantastisk tävlingssäsong med vinst för Emma i Silvervärjan. Vi genomförde Kungsbacka Masters med bravur med ökat deltagande. Filippa och Moa tog hem Mastersserien i ÄU och YU vid säsongsavslutningen i Karlskrona. Filippa tog SM-silver och det blev lagsilver i SM för YU damer och lagbrons i ÄU damer. Nu senast kom Philip på tredjeplats i NM i Malmö i lagtävlingen!

Vi har tilldelats pengar från Göteborgs Barnhusfond, Kungsbacka kommuns idrottsstipendium och Philip fick Kungsbacka kommuns ledarstipendium!

Jag önskar er alla en skön sommar! För vissa blir det ett långt sommarlov innan vis ses vecka 34 igen, för vissa fortsätter träningen under sommaren. Ett gäng åker till Gotlandslägret nästa lördag och filar på tekniken.

Jag vill påminna om sommarträning från och med vecka 26, måndagar och torsdagar från klockan 18. Schema kommer nästa vecka!

TACK Philip för ditt engagemang och tålamod!

TACK Emma för mycket glädje och fyspass av klass!

TACK Tobias för att du ställer upp som domare och tränar de yngre!

TACK styrelsen!

TACK alla fäktare och föräldrar, vi ses nästa termin med ny energi och mot nya mål!

//Helena, stolt ordförande

Skribent: Helena Maaninka
Epost: Adressen Gömd

KF99 - fäktning för alla!

 Kungsbacka Fäktklubb bildades 1999 av Roger Skårbratt. Vi blev snabbt en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsklubbar och klubbens fäktare är ständigt med i toppen och levererar framskjutna placeringar. Fäktning är en olympisk sport som varit en tävlingsgren i alla olympiader!

Vill du prova på fäktning?  Fäktning är för alla, barn som vuxen. Vi har något för alla målgrupper: nybörjargrupper för barn och vuxna, fortsättningsgrupper, motionsfäktning och om du vill satsa på tävlingsfäktning.

Vår huvudtränare är Philip von Platen gemensamt med Emma Wertsén och ungdomstränare. Philip emottog 2016 års ledarstipendium från Kungsbacka kommun och är en erfaren fäktare både nationellt och internationellt. Emma Wertsén är ett känt namn i fäktvärlden med en silvermedalj i VM 2015 och tvåfaldig OS-deltagare.

Börja med fäktning nu!

För mer information maila till: This is a mailto link

 

 

 
Följ KF99 på Facebook!

 

Svenska spel logo


 

Postadress:
Kungsbacka FK 1999 - Fäktning
Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Besöksadress:
Sommarlustskolan, Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info