Hoppa till sidans innehåll

Prova-på-dag 22 oktober

26 SEP 2016 18:31
Prova-på-dag på Kungsbacka fäktklubb den 22 oktober! Här finns PDF-fil att ladda ner, skriva ut och sprida till kompisar, familj släkt och arbetskompisar. Flyers finns även att hämta på klubben.
  • Uppdaterad: 02 OKT 2016 09:12

Den 22 oktober klockan 10:00 till 16:00 är det prova-på-dag på klubben. Hjälp till att sprida information om denna dag genom att ladda ner PDF-filen här nedan, skriv ut och dela ut bland grannar, sätt upp i skolan och lägg i lunchrummet på jobbet!

PDF-fil Prova-på-dag

Skribent: Helena Maaninka
Epost: Adressen Gömd

KF99 - fäktning för alla!

 Kungsbacka Fäktklubb bildades 1999 av Roger Skårbratt. Vi blev snabbt en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsklubbar och klubbens fäktare är ständigt med i toppen och levererar framskjutna placeringar. Fäktning är en olympisk sport som varit en tävlingsgren i alla olympiader!

Vill du prova på fäktning?  Fäktning är för alla, barn som vuxen. Vi har något för alla målgrupper: nybörjargrupper för barn och vuxna, fortsättningsgrupper, motionsfäktning och om du vill satsa på tävlingsfäktning.

Vår huvudtränare är Philip von Platen gemensamt med Emma Wertsén och ungdomstränare. Philip emottog 2016 års ledarstipendium från Kungsbacka kommun och är en erfaren fäktare både nationellt och internationellt. Emma Wertsén är ett känt namn i fäktvärlden med en silvermedalj i VM 2015 och tvåfaldig OS-deltagare.

Börja med fäktning nu!

För mer information maila till: This is a mailto link

 

 

 
Följ KF99 på Facebook!

 

Svenska spel logo


 

Postadress:
Kungsbacka FK 1999 - Fäktning
Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Besöksadress:
Sommarlustskolan, Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info