Hoppa till sidans innehåll

Örebro Masters

16 OKT 2016 19:40
Nu i helgen 15-16 oktober bjöd Wadköpings fäktförening in till Örebro Masters. Den andra deltvälingen i mastersserien denna säsong. Det blev två silvermedaljer till KF99!
  • Uppdaterad: 01 NOV 2016 19:44

I helgen tävlade Filippa Kransfors, Alexander Johansson, Moa Maaninka och Hugo Brandberg i Örebro Masters. Filippa vann silver i klassen Äldre ungdom (U15) och Moa vann silver i klassen Yngre ungdom (U13). Alexander (juniorklassen)och Hugo (YU) kämpade båda väl och tog sig till 16-tablån. Med på plats fanns Philip von Platen och coachade sina adepter. KF99 står sig i konkurrensen och det är helt fantastiskt!


Alexander in action.


Filippa silvermedaljör i ÄU.


Philip med Moa och Hugo.


Moa silvermedaljör i YU.

Skribent: Helena Maaninka
Epost: Adressen Gömd

KF99 - fäktning för alla!

 Kungsbacka Fäktklubb bildades 1999 av Roger Skårbratt. Vi blev snabbt en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsklubbar och klubbens fäktare är ständigt med i toppen och levererar framskjutna placeringar. Fäktning är en olympisk sport som varit en tävlingsgren i alla olympiader!

Vill du prova på fäktning?  Fäktning är för alla, barn som vuxen. Vi har något för alla målgrupper: nybörjargrupper för barn och vuxna, fortsättningsgrupper, motionsfäktning och om du vill satsa på tävlingsfäktning.

Vår huvudtränare är Philip von Platen gemensamt med Emma Wertsén och ungdomstränare. Philip emottog 2016 års ledarstipendium från Kungsbacka kommun och är en erfaren fäktare både nationellt och internationellt. Emma Wertsén är ett känt namn i fäktvärlden med en silvermedalj i VM 2015 och tvåfaldig OS-deltagare.

Börja med fäktning nu!

För mer information maila till: This is a mailto link

 

 

 
Följ KF99 på Facebook!

 

Svenska spel logo


 

Postadress:
Kungsbacka FK 1999 - Fäktning
Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Besöksadress:
Sommarlustskolan, Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info