Hoppa till sidans innehåll

Ny säsong - ny licens!

28 AUG 2016 22:32
  • Uppdaterad: 11 SEP 2016 14:54

Nu är den nya tävlingssäsongen snart igång. Den som vill tävla behöver lösa licens, detta gäller alla tävlingar förutom Silvervärjan. Det är bra att lösa licens i tid så den hinner bli registrerad innan du anmäler dig till första tävlingen.

Licens löser man via fencing.se, Svenska fäktförbundets hemsida. Du måste dock ha en profil inlagd i systemet Ophardt för att göra detta. Detta ordnar du också via fencing.se. I menyn till höger, högst upp på sidan kan du välja i följande meny, sedan är det bara att fixa till den egna profilen och lösa licens.

Skribent: Helena Maaninka
Epost: Adressen Gömd

KF99 - fäktning för alla!

 Kungsbacka Fäktklubb bildades 1999 av Roger Skårbratt. Vi blev snabbt en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsklubbar och klubbens fäktare är ständigt med i toppen och levererar framskjutna placeringar. Fäktning är en olympisk sport som varit en tävlingsgren i alla olympiader!

Vill du prova på fäktning?  Fäktning är för alla, barn som vuxen. Vi har något för alla målgrupper: nybörjargrupper för barn och vuxna, fortsättningsgrupper, motionsfäktning och om du vill satsa på tävlingsfäktning.

Vår huvudtränare är Philip von Platen gemensamt med Emma Wertsén och ungdomstränare. Philip emottog 2016 års ledarstipendium från Kungsbacka kommun och är en erfaren fäktare både nationellt och internationellt. Emma Wertsén är ett känt namn i fäktvärlden med en silvermedalj i VM 2015 och tvåfaldig OS-deltagare.

Börja med fäktning nu!

För mer information maila till: This is a mailto link

 

 

 
Följ KF99 på Facebook!

 

Svenska spel logo


 

Postadress:
Kungsbacka FK 1999 - Fäktning
Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Besöksadress:
Sommarlustskolan, Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info