Hoppa till sidans innehåll

Nybörjargrupp för barn och vuxna

29 DEC 2018 10:59
Är det dags att infria nyårslöftet? Eller är du sugen på att börja med en ny aktivitet? Börja med fäktning! Vi har nybörjargrupper för både banr och vuxna.
  • Uppdaterad: 29 DEC 2018 10:59

Är det dags att infria nyårslöftet? Eller är du sugen på att börja med en ny aktivitet? Börja med fäktning! Vi har nybörjargrupper för både barn och vuxna.

Den 7 januari drar vi igång terminen för både nya och vana fäktare. Fäktning är en olympisk sport som passar alla åldrar. Fäktning är den perfekta kombon av taktik, teknik och fysik och det är en idrott som passar alla ålderskategorier. Kontakta oss på This is a mailto link för att anmäla dig till en grupp eller om du har frågor.

Skribent: Helena Maaninka
Epost: Adressen Gömd

KF99 - fäktning för alla!

 Kungsbacka Fäktklubb bildades 1999 av Roger Skårbratt. Vi blev snabbt en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsklubbar och klubbens fäktare är ständigt med i toppen och levererar framskjutna placeringar. Fäktning är en olympisk sport som varit en tävlingsgren i alla olympiader!

Vill du prova på fäktning?  Fäktning är för alla, barn som vuxen. Vi har något för alla målgrupper: nybörjargrupper för barn och vuxna, fortsättningsgrupper, motionsfäktning och om du vill satsa på tävlingsfäktning.

Vår huvudtränare är Philip von Platen gemensamt med Emma Wertsén och ungdomstränare. Philip emottog 2016 års ledarstipendium från Kungsbacka kommun och är en erfaren fäktare både nationellt och internationellt. Emma Wertsén är ett känt namn i fäktvärlden med en silvermedalj i VM 2015 och tvåfaldig OS-deltagare.

Börja med fäktning nu!

För mer information maila till: This is a mailto link

 

 

 
Följ KF99 på Facebook!

 

Svenska spel logo


 

Postadress:
Kungsbacka FK 1999 - Fäktning
Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Besöksadress:
Sommarlustskolan, Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info