Hoppa till sidans innehåll

KF99 söker sponsorer

19 NOV 2017 11:00
  • Skapad: 19 NOV 2017 11:00

KF99 växer, sakta men säkert glädjande nog. Inte bara barn- och ungdomsgrupperna blir större utan vi får även förfrågningar från vuxna som vill börja fäktas. Tanken är att våren 2018 utöka med en ungdomsgrupp på onsdagar, liknande den vi har på måndagar. Vi har även funderingar på att starta en ren vuxengrupp, nybörjare på onsdagar.

För att kunna erbjuda fler att fäktas och utveckla verksamheten tänkte vi i styrelsen söka stöd från sponsorer. Är du vår nya sponsor? Känner du någon som vill sponsra fäktklubben?

 Ladda ner sponsorbrevet för mer information.

 

Skribent: Helena Maaninka
Epost: Adressen Gömd

KF99 - fäktning för alla!

 Kungsbacka Fäktklubb bildades 1999 av Roger Skårbratt. Vi blev snabbt en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsklubbar och klubbens fäktare är ständigt med i toppen och levererar framskjutna placeringar. Fäktning är en olympisk sport som varit en tävlingsgren i alla olympiader!

Vill du prova på fäktning?  Fäktning är för alla, barn som vuxen. Vi har något för alla målgrupper: nybörjargrupper för barn och vuxna, fortsättningsgrupper, motionsfäktning och om du vill satsa på tävlingsfäktning.

Vår huvudtränare är Philip von Platen gemensamt med Emma Wertsén och ungdomstränare. Philip emottog 2016 års ledarstipendium från Kungsbacka kommun och är en erfaren fäktare både nationellt och internationellt. Emma Wertsén är ett känt namn i fäktvärlden med en silvermedalj i VM 2015 och tvåfaldig OS-deltagare.

Börja med fäktning nu!

För mer information maila till: This is a mailto link

 

 

 
Följ KF99 på Facebook!

 

Svenska spel logo


 

Postadress:
Kungsbacka FK 1999 - Fäktning
Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Besöksadress:
Sommarlustskolan, Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info