Hoppa till sidans innehåll

Kalendern är uppdaterad

08 SEP 2016 08:11
  • Uppdaterad: 11 SEP 2016 14:53

Kalendern på sidan är uppdaterad med cuper och tävlingar för tävlingssäsongen 2016/2017. För mer information och inbjudan gå in på fencing.se eller läs inbjudningarna som är uppsatta på anslagstavlan i träningslokalen. Vid inbjudan sitter även anmälningslista.

Det är viktigt att anmäla sig i tid till tävlingarna. Onsdagen veckan innan tävling är det vanligaste. Anmälan görs klubbvis via systemet Ophardt. Startavgift swishas med fördel till Martin Zagai i god tid, telefonnummer till Martin finns på anmälningslistan på klubben.

Undantaget ovanstående är Masthugget cup där anmälan och betalning görs på plats.

Silvervärjan är en tävling för de yngre fäktarna som vill känna på hur det är att tävla. Till denna tävling krävs ingen licens eller anmälningsavgift. (Datum för Silvervärjan är ännu ej fastställda.)

Alla tävlingar förutom Silvervärjan kräver att man har licens.

Skribent: Helena Maaninka
Epost: Adressen Gömd

KF99 - fäktning för alla!

 Kungsbacka Fäktklubb bildades 1999 av Roger Skårbratt. Vi blev snabbt en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsklubbar och klubbens fäktare är ständigt med i toppen och levererar framskjutna placeringar. Fäktning är en olympisk sport som varit en tävlingsgren i alla olympiader!

Vill du prova på fäktning?  Fäktning är för alla, barn som vuxen. Vi har något för alla målgrupper: nybörjargrupper för barn och vuxna, fortsättningsgrupper, motionsfäktning och om du vill satsa på tävlingsfäktning.

Vår huvudtränare är Philip von Platen gemensamt med Emma Wertsén och ungdomstränare. Philip emottog 2016 års ledarstipendium från Kungsbacka kommun och är en erfaren fäktare både nationellt och internationellt. Emma Wertsén är ett känt namn i fäktvärlden med en silvermedalj i VM 2015 och tvåfaldig OS-deltagare.

Börja med fäktning nu!

För mer information maila till: This is a mailto link

 

 

 
Följ KF99 på Facebook!

 

Svenska spel logo


 

Postadress:
Kungsbacka FK 1999 - Fäktning
Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Besöksadress:
Sommarlustskolan, Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info