Hoppa till sidans innehåll

Info om tävlingen "Silvervärjan"

31 JAN 2016 14:39
Silvervärjan -en bra tävling för de yngre!
  • Uppdaterad: 11 SEP 2016 14:57

Silvervärjan 2016

Välkomna att delta i Silvervärjan! Tävlingen är till för dig som är yngre än 16 år och vill testa på att tävla i värjfäktning. Reglerna är enkla och det enda som behövs för att delta är fäktmask, handske, sladd, jacka och en värja. Det är gratis att tävla och du behöver ingen licens. Tävlingen består av flera deltävlingar som arrangeras av olika fäktföreningar i västra Sverige.

Deltävlingarna kommer under våren att hållas hos:

HFS i Halmstad 7/2
Athos i Trollhättan 6/3.
Allez 21/5

KF99 - fäktning för alla!

 Kungsbacka Fäktklubb bildades 1999 av Roger Skårbratt. Vi blev snabbt en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsklubbar och klubbens fäktare är ständigt med i toppen och levererar framskjutna placeringar. Fäktning är en olympisk sport som varit en tävlingsgren i alla olympiader!

Vill du prova på fäktning?  Fäktning är för alla, barn som vuxen. Vi har något för alla målgrupper: nybörjargrupper för barn och vuxna, fortsättningsgrupper, motionsfäktning och om du vill satsa på tävlingsfäktning.

Vår huvudtränare är Philip von Platen gemensamt med Emma Wertsén och ungdomstränare. Philip emottog 2016 års ledarstipendium från Kungsbacka kommun och är en erfaren fäktare både nationellt och internationellt. Emma Wertsén är ett känt namn i fäktvärlden med en silvermedalj i VM 2015 och tvåfaldig OS-deltagare.

Börja med fäktning nu!

För mer information maila till: This is a mailto link

 

 

 
Följ KF99 på Facebook!

 

Svenska spel logo


 

Postadress:
Kungsbacka FK 1999 - Fäktning
Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Besöksadress:
Sommarlustskolan, Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info