Hoppa till sidans innehåll

Adrian Pop fick SvFF`s förtjänstmedalj

19 JAN 2016 16:34
Adrian Pop fick SvFF`s förtjänstmedalj.
  • Uppdaterad: 11 SEP 2016 14:58

På Svenska fäktförbundets årsmöte delas det ut utmärkelser till personer som bidragit med värdefulla insatser till gagn för fäktningen. Som stolt medlem i KF99 fick jag se vår tränare Adrian Pop motta SvFF Förtjänstmedalj. Detta för hans arbete som tränare i KF99, tränare damlandslaget, personlig tränare Emma Samuelsson o Sanne Gars, instruktör på SvFF instruktörskurs. Grattis Adrian!

1122 33

 

KF99 - fäktning för alla!

 Kungsbacka Fäktklubb bildades 1999 av Roger Skårbratt. Vi blev snabbt en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsklubbar och klubbens fäktare är ständigt med i toppen och levererar framskjutna placeringar. Fäktning är en olympisk sport som varit en tävlingsgren i alla olympiader!

Vill du prova på fäktning?  Fäktning är för alla, barn som vuxen. Vi har något för alla målgrupper: nybörjargrupper för barn och vuxna, fortsättningsgrupper, motionsfäktning och om du vill satsa på tävlingsfäktning.

Vår huvudtränare är Philip von Platen gemensamt med Emma Wertsén och ungdomstränare. Philip emottog 2016 års ledarstipendium från Kungsbacka kommun och är en erfaren fäktare både nationellt och internationellt. Emma Wertsén är ett känt namn i fäktvärlden med en silvermedalj i VM 2015 och tvåfaldig OS-deltagare.

Börja med fäktning nu!

För mer information maila till: This is a mailto link

 

 

 
Följ KF99 på Facebook!

 

Svenska spel logo


 

Postadress:
Kungsbacka FK 1999 - Fäktning
Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Besöksadress:
Sommarlustskolan, Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info