Hoppa till sidans innehåll

Ungdoms-SM

22 MAJ 2018 09:19
Fina prestationer av våra ungdomsfäktare under USM i Ronneby helgen 19-20 maj.
  • Skapad: 22 MAJ 2018 09:19

Våra duktiga fäktare Emma, Hugo, Moa, Filippa, Annielle och Tilda tävlade i helgens USM i Ronneby. Det var mycket bra fäktning där en del matcher avgjordes på sista stöten.

Med sig hem hade KF99 dubbel silvermedalj till tjejerna i lagtävlingen i klasserna U15 och U17. I U15 bestod laget av: Moa, Filippa och Tilda, i U17 bestod laget av Moa, Filippa och Annielle.

Individuellt placerade sig Moa främst med en sjätteplats i U15 och en sjundeplats i U17 samt en andraplats i Mastersserien U15.
En notis i Norra Halland 22 maj.

Skribent: Helena Maaninka
Epost: Adressen Gömd

KF99 - fäktning för alla!

 Kungsbacka Fäktklubb bildades 1999 av Roger Skårbratt. Vi blev snabbt en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsklubbar och klubbens fäktare är ständigt med i toppen och levererar framskjutna placeringar. Fäktning är en olympisk sport som varit en tävlingsgren i alla olympiader!

Vill du prova på fäktning?  Fäktning är för alla, barn som vuxen. Vi har något för alla målgrupper: nybörjargrupper för barn och vuxna, fortsättningsgrupper, motionsfäktning och om du vill satsa på tävlingsfäktning.

Vår huvudtränare är Philip von Platen gemensamt med Emma Wertsén och ungdomstränare. Philip emottog 2016 års ledarstipendium från Kungsbacka kommun och är en erfaren fäktare både nationellt och internationellt. Emma Wertsén är ett känt namn i fäktvärlden med en silvermedalj i VM 2015 och tvåfaldig OS-deltagare.

Börja med fäktning nu!

För mer information maila till: This is a mailto link

 

 

 
Följ KF99 på Facebook!

 

Svenska spel logo


 

Postadress:
Kungsbacka FK 1999 - Fäktning
Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Besöksadress:
Sommarlustskolan, Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info