Hoppa till sidans innehåll

Silvervärjan

12 MAJ 2015 18:52
Silvervärjan i Kungsbacka
  • Skapad: 12 MAJ 2015 18:52

 glada fäktare

I helgen gick tävlingen silvervärjan i Kungsbacka, en bra tävling för unga fäktare.

De 25 fäktarna delades upp i 4 pouler och när tävlingen var över stod följande fäktare som vinnare : Filippa, KF 99, Albin Eggert, AFF, Moa Maaninka, KF99 och

Axel Höglund, KF 99.

Stilpris gick till Viggo Larsen, Moa Manninka, Albin Eggert, och Filippa för bl.a. fina parader, härliga leenden och gott humör.

silvervärjan_1

 

 

Skribent: Martina Linde

KF99 - fäktning för alla!

 Kungsbacka Fäktklubb bildades 1999 av Roger Skårbratt. Vi blev snabbt en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsklubbar och klubbens fäktare är ständigt med i toppen och levererar framskjutna placeringar. Fäktning är en olympisk sport som varit en tävlingsgren i alla olympiader!

Vill du prova på fäktning?  Fäktning är för alla, barn som vuxen. Vi har något för alla målgrupper: nybörjargrupper för barn och vuxna, fortsättningsgrupper, motionsfäktning och om du vill satsa på tävlingsfäktning.

Vår huvudtränare är Philip von Platen gemensamt med Emma Wertsén och ungdomstränare. Philip emottog 2016 års ledarstipendium från Kungsbacka kommun och är en erfaren fäktare både nationellt och internationellt. Emma Wertsén är ett känt namn i fäktvärlden med en silvermedalj i VM 2015 och tvåfaldig OS-deltagare.

Börja med fäktning nu!

För mer information maila till: This is a mailto link

 

 

 
Följ KF99 på Facebook!

 

Svenska spel logo


 

Postadress:
Kungsbacka FK 1999 - Fäktning
Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Besöksadress:
Sommarlustskolan, Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info