Hoppa till sidans innehåll

Senior SM i Uppsala -brons till Rémy

20 APR 2015 19:46
Stort Grattis till Rémy Lando Trottein som tog SM-brons i helgen!
  • Skapad: 20 APR 2015 19:46

Remy -3

I poulen tyckte Rémy att fäktningen gick lite tungt men resultatet med 4 vinster av 6 visar dock att han gjorde bra ifrån sig.
I direktelimineringsmatcherna fick han fram sin fäktning och vann mot Mathias Voigt DIF i 64:an, Erik Nilsson UF i 32:an, Jakob Stymne DIF i 16-delen och Wilhelm Lombach DIF i kvarten. I semifinalen mötte han en taggad Adam Larsson, AFF Göteborg, som inte lämna något åt slumpen och Adam gick vinnande ur striden. Vi gratulerar Rémy till en grymt bra genomförd tävling.
Philip von Platen placerade sig på 18:e plats och totalt var det 90 tävlande i herr senior klassen.

På söndagen tävlade Åsa Linde och efter mycket fin fäktning och obesegrad under dagen stod hon mot Emma Samuelsson i kvarten. Matchen var spännande och rolig att titta på. Emma visade hur mycket rutin hon har och i början av 2:a period gjorde hon ett ryck och vann med siffrorna 15-10.
Åsas slutplacering blev en fin 5:e plats av totalt 50 tävlande.

Skribent: Martina Linde

KF99 - fäktning för alla!

 Kungsbacka Fäktklubb bildades 1999 av Roger Skårbratt. Vi blev snabbt en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsklubbar och klubbens fäktare är ständigt med i toppen och levererar framskjutna placeringar. Fäktning är en olympisk sport som varit en tävlingsgren i alla olympiader!

Vill du prova på fäktning?  Fäktning är för alla, barn som vuxen. Vi har något för alla målgrupper: nybörjargrupper för barn och vuxna, fortsättningsgrupper, motionsfäktning och om du vill satsa på tävlingsfäktning.

Vår huvudtränare är Philip von Platen gemensamt med Emma Wertsén och ungdomstränare. Philip emottog 2016 års ledarstipendium från Kungsbacka kommun och är en erfaren fäktare både nationellt och internationellt. Emma Wertsén är ett känt namn i fäktvärlden med en silvermedalj i VM 2015 och tvåfaldig OS-deltagare.

Börja med fäktning nu!

För mer information maila till: This is a mailto link

 

 

 
Följ KF99 på Facebook!

 

Svenska spel logo


 

Postadress:
Kungsbacka FK 1999 - Fäktning
Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Besöksadress:
Sommarlustskolan, Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info