Hoppa till sidans innehåll

World Cup Satellite Oslo

16 NOV 2015 19:34
Brons till Åsa i tuff konkurrens
  • Skapad: 16 NOV 2015 19:34

mask o värja (1)

 

43 startande seniordamer från ett flertal olika länder fanns på plats för att göra upp om medaljerna. Åsa som är andra års junior hade en fantastisk dag där mycket stämde i fäktningen. Hon slog bla ut Jo-Ting Hsu från Taipee och i kvarten Julia Kirschen från Tyskland. I semifinalen blev dock polskan Renata Knapik-Miazga för svår. En brons medalj blev det,  Grattis Åsa !

KF99 - fäktning för alla!

 Kungsbacka Fäktklubb bildades 1999 av Roger Skårbratt. Vi blev snabbt en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsklubbar och klubbens fäktare är ständigt med i toppen och levererar framskjutna placeringar. Fäktning är en olympisk sport som varit en tävlingsgren i alla olympiader!

Vill du prova på fäktning?  Fäktning är för alla, barn som vuxen. Vi har något för alla målgrupper: nybörjargrupper för barn och vuxna, fortsättningsgrupper, motionsfäktning och om du vill satsa på tävlingsfäktning.

Vår huvudtränare är Philip von Platen gemensamt med Emma Wertsén och ungdomstränare. Philip emottog 2016 års ledarstipendium från Kungsbacka kommun och är en erfaren fäktare både nationellt och internationellt. Emma Wertsén är ett känt namn i fäktvärlden med en silvermedalj i VM 2015 och tvåfaldig OS-deltagare.

Börja med fäktning nu!

För mer information maila till: This is a mailto link

 

 

 
Följ KF99 på Facebook!

 

Svenska spel logo


 

Postadress:
Kungsbacka FK 1999 - Fäktning
Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Besöksadress:
Sommarlustskolan, Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info