Hoppa till sidans innehåll

4 st medaljer till KF99 i Jönköping

25 APR 2015 18:04
Silver till Rémy och brons till Alexander, Rasmus och Victor.
  • Skapad: 25 APR 2015 18:04

Vilken härlig helg för KF99 i Jönköping och A6 masters!

Under lördagen tog Alexander Johansson och Rasmus Hansson brons i kadettklassen och på söndagen tog Rémy Lando Trottein silver och Victor Väggö brons i juniorklassen.  Grattis till er alla :)

Övriga placeringar för KF99 blev under lördagen Linnea Löfvenholm, kadett, en fin 5:e plats, Johan Dittmer,kadett, 23:e plats och Sanna Sundwall, yngre ungdom 9:e plats. På söndag kom Alexander Johansson 5:a, Rasmus Hansson 10:e plats och Johan Ditttmer 23:e plats, samtliga i juniorklassen.

Remy Victor_2rasmus_Alexander

Skribent: Martina Linde

KF99 - fäktning för alla!

 Kungsbacka Fäktklubb bildades 1999 av Roger Skårbratt. Vi blev snabbt en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsklubbar och klubbens fäktare är ständigt med i toppen och levererar framskjutna placeringar. Fäktning är en olympisk sport som varit en tävlingsgren i alla olympiader!

Vill du prova på fäktning?  Fäktning är för alla, barn som vuxen. Vi har något för alla målgrupper: nybörjargrupper för barn och vuxna, fortsättningsgrupper, motionsfäktning och om du vill satsa på tävlingsfäktning.

Vår huvudtränare är Philip von Platen gemensamt med Emma Wertsén och ungdomstränare. Philip emottog 2016 års ledarstipendium från Kungsbacka kommun och är en erfaren fäktare både nationellt och internationellt. Emma Wertsén är ett känt namn i fäktvärlden med en silvermedalj i VM 2015 och tvåfaldig OS-deltagare.

Börja med fäktning nu!

För mer information maila till: This is a mailto link

 

 

 
Följ KF99 på Facebook!

 

Svenska spel logo


 

Postadress:
Kungsbacka FK 1999 - Fäktning
Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Besöksadress:
Sommarlustskolan, Sommarlustvägen 2B
43446 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info